Basics

 

Oké je bent vrouw, en je houdt van sieraden. Maar hoe bouw je nou eigenlijk een collectie op? Tuurlijk je weet wat je mooi vindt, waar je van houdt en sommige dingen zijn gewoon even leuk en waaien daarna weer over. Maar er zijn ook tijdloze items, échte basics die je gewoon in je sieraden kistje móet hebben eigenlijk. Twee van zulke sieraden gaan we je laten zien, de jasseron armband en de slavenband, beide worden al meer dan honderd jaar gemaakt en gedragen in zowel zilver als goud, en als iets zo lang goed is.. dan zal dat ook voor jou nog wel even goed blijven.
dressperfectbasics
100026668
De jasseron armband is een aaneensluiting van mooie bolle en ronde schakels, verkrijgbaar in heel veel diktes van heel verfijnd tot lekker stoer. In zilver verkrijgbaar in 2 afwerkingen, geheel licht en glanzend en geoxideerd met een donker binnenste en een glanzende buitenkant. In zijn eentje elegant, maar wel met body, gecombineerd met bijvoorbeeld leer stoer of gecombineerd met parel chique.
De slaven band is een stijve armband, vlak of bol van buiten en verkrijgbaar in vele breedtes in zilver en goud. Net als de jasseron armband is hij goed te combineren met leer of parel of met je Pandora of Trollbeads armband.
zilveren_slavenband_rond
De jasseron en slavenarmband zijn ook heel goed met elkaar te combineren. Zo zit je met deze armbanden altijd goed, of je nou 16 bent, 40 of net 75 bent geworden ze passen altijd bij je en gaan met elke mode mee.
600597